คาร์ราเกอร์เชื่อ เจอร์ราร์ด จะมีโอกาสได้เข้ามาคุมลิเวอร์พูล แทนที่ คล็อปป์

คาร์ราเกอร์เชื่อ เจอร์ราร์ด จะมีโอกาสได้เข้ามาคุมลิเวอร์พูล แทนที่ คล็อปป์
คาร์ราเกอร์เชื่อ เจอร์ราร์ด จะมีโอกาสได้เข้ามาคุมลิเวอร์พูล แทนที่ คล็อปป์

เรียกได้ว่าในยุคของศึกลูกหนังตลอดไม่กี่ปีที่ผ่านมานี้ จะเป็นช่วงที่ก้าวข้ามการเปลี่ยนแปลงเข้าสู่การแจ้งเกิดกุนซือหนุ่ม รุ่นใหม่ ๆ กันหลาย ๆ คน รวมถึงอดีตแข้งคนดังของทีม หงส์แดง ลิเวอร์พูล อย่าง สตีเว่น เจอร์ราร์ด ที่ผันตัวเองเข้ามารับบทบาททำหน้าที่เป็นผู้จัดการทีม และได้สร้างชื่อเสียงในวงการลูกหนังอีกครั้งเมื่อเขานำทีม เรนเจอร์ส ผงาดคว้าแชมป์สกอตติช พรีเมียร์ลีก แบบไร้พ่ายเมื่อฤดูกาลที่ผ่านมา ก่อนที่ในตอนนี้เขาจะอำลา เดอะ ไลท์บูลล์ส เพื่อรับงานคุมทัพ สิงห์ผงาด แอสตัน วิลล่า ทีมดังในพรีเมียร์ลีก อังกฤษ ในซีซั่นนี้

สตีเว่น เจอร์ราร์ด ได้เข้ามาผู้จัดการทีมใหม่แกะกล่องให้กับสโมสรแอสตัน วิลล่า ซึ่งทาง เจมี่ คาร์ราเกอร์ อดีตผู้เล่นของทีมลิเวอร์พูล นักเตะในชุดแชมป์ ยูฟ่า แชมเปี้ยนส์ ลีก ปี 2005 ได้เขียนคอลัมน์ลงใน เดอะ เทเลกราฟ ซึ่งเป็นเนื้อหาเกี่ยวกับประเด็นของ สตีเว่น เจอร์ราร์ด และความเหมาะสมที่เขาจะกลายเป็นผู้จัดการทีมคนต่อไปของ ลิเวอร์พูล แทนที่ของ เจอร์เก้น คล็อปป์ ที่คาดว่านายใหญ่ชาวเยอรมันจะอำลาทีมในอีกไม่กี่ปีข้างหน้านี้

“ในตอนนี้ เจอร์ราร์ด ต้องเผชิญหน้ากับเสียงวิพากษ์วิจารณ์ที่คล้าย ๆ กัน มันก็เหมือนในช่วงที่เขารับงานที่ กลาสโกว์ เรนเจอร์ส ใหม่ ๆ นั่นแหละ พวกคำพูดที่ดูแคลนต่าง ๆ นานา ที่พากันตั้งข้อสงสัยว่าเขายังอ่อนหัด ฝีมือไม่ถึง กับการรับงานในสโมสรที่ใหญ่ ๆ”

“มันก็ยังมีหลาย ๆ อย่างที่อธิบายยาก และหลาย ๆ คนยังมองได้ว่าเขายังคงเป็นผู้จัดการทีมฝึกหัดอยู่ และในตอนที่ คล็อปป์ นั้นได้ประกาศวางมือ ซึ่งมันทำให้ เจอร์ราร์ด ดูจะเกิดความฮึกเหิมกลับคืนมาอีกครั้ง”

“บางที เจอร์ราร์ด อาจได้รับโอกาสมาคุมทีมลิเวอร์พูลในวันหนึ่งก็ได้ ซึ่งยืนยันกับพวกคุณได้ว่าตัวของ สตีเว่น เจอร์ราร์ด เองเขาก็อยากที่จะเป็นผู้จัดการทีมลิเวอร์พูล และต้องเป็นความชอบธรรมเท่านั้น ซึ่งแฟนบอล ลิเวอร์พูล คงต้องการให้เขากลายเป็นผู้จัดการทีมของสโมสรเช่นกัน และต้องด้วยฝีมือของเขาเอง ไม่ใช่เพราะว่าเป็นการทำเพื่อต้อนรับตำนานกลับถิ่นเก่า”

“เมื่อ คล็อปป์ ประกาศอำลาทีมไป ลิเวอร์พูล ก็ต้องหาคนที่มีความเหมาะสม และดีที่สุดสำหรับเข้ามารับงานนี้เท่านั้น เช่นเดียวกับในตอนที่พวกเขาเคยว่าจ้าง คล็อปป์ ให้เข้ามาคุมทีมในช่วงปี 2015”

“ถึงแม้ความสัมพันธ์ระหว่าง เจอร์ราร์ด และ ลิเวอร์พูล จะมีความได้เปรียบอยู่บ้าง ซึ่งถ้าวันนั้นมาถึงจริง ๆ วันที่เขาพร้อมที่จะเป็นเป้าหมายในการถูกเลือก แต่กว่าจะถึงวันนั้น คงประเด็นที่นั่งเทียนไปว่าเขาควรจะกลับมาคุม ลิเวอร์พูล ในเร็ว ๆ นี้ ผมว่าดูเหมือนจะเป็นอะไรที่เกินจริงไปหน่อย”

Carragher believes Gerrard will have the opportunity to take over at Liverpool in place of Klopp.

Called in the era of football battles over the past few years. It will be a period that crosses the transition into the emergence of many new young managers, including the former famous football player of the Reds Liverpool team, Steven Gerrard, who has turned himself into a role. role as a team manager And has built a reputation in the football industry once again when he led the Rangers team to an unbeaten Scottish Premier League title last season. Before now, he left the Light Bulls to get a job in charge of Aston Villa, the famous team in the English Premier League this season.

Steven Gerrard has been appointed as the new manager of Aston Villa, with ex-Liverpool player Jamie Carragher. The 2005 Champions League winner has written a column in The Daily Telegraph that discusses Steven Gerrard’s issues and his suitability to become Liverpool’s next manager. Instead of Jurgen Klopp, the German boss is expected to leave the team in the next few years.

“At the moment, Gerrard is facing similar critics, as it was during his time at the new Glasgow Rangers, so many snub-nosed remarks were brewing. There is no doubt that he is still inexperienced, incompetent, accepting a job at a big club.”

“There are still a lot of things that are hard to explain and many people can still see him as a coaching manager and when Klopp announced his retirement, it made Gerrard seem to be in a bad mood. The enthusiasm came back again.”

“Maybe Gerrard will get the chance to manage Liverpool one day. Which confirms to you that Steven Gerrard himself wants to be Liverpool manager. And it must be justified that Liverpool fans would want him to become the club’s manager as well. and must by his own handiwork Not because it was done to welcome the legend back to the old place.”

“When Klopp announced his retirement, Liverpool had to find the right man. And the best for coming to accept this job only Just like when they hired Klopp to take over the club in 2015.”

“Although the relationship between Gerrard and Liverpool has some advantages, which, if that day really comes, the day he is ready to be the target of being chosen But until that day Keeping the issue at the top of his seat that he should return to manage Liverpool soon, I think that seems a bit exaggerated.”

ติดตามการถ่ายทอด บอลสดและดูบอลออนไลน์ บนมือถือได้ตลอด 24 ชม. รับรู้ข้อมูลข่าวสารวงการฟุตบอลไปพร้อมกับการ ดูบอล ได้ที่นี่ https://livesodfootball.com/