ทีมหญิงต่อต้าน การกลับมาของ เมสัน กรีนวูด

ทีมหญิงต่อต้าน การกลับมาของ เมสัน กรีนวูด
ทีมหญิงต่อต้าน การกลับมาของ เมสัน กรีนวูด

มีรายงานจาก The Athletic ว่าผู้เล่นทีมหญิงของ แมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด จำนวนหนึ่งไม่ต้องการให้สโมสรของตนดึงตัวเมสัน กรีนวูดกลับมาร่วมทีม หลังจากที่นักเตะรายนี้รอดพ้นจากคดีอื้อฉาวทั้งเรื่องการข่มขู่ และทำร้ายร่างกายแฟนสาวในรอบ 1 ปีที่ผ่านมา

ตามรายงานของ The Athletic ผู้เล่นหลายคนในทีมหญิงของ แมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด กำลังต่อต้านการกลับมาของ เมสัน กรีนวูด หลังจากที่เขามีส่วนเกี่ยวข้องกับเรื่องอื้อฉาวในข้อหาข่มขู่และทำร้ายร่างกายแฟนสาวของเขาในปีที่ผ่านมา

ถึงแม้จะรอดพ้นข้อกล่าวหาทางอาญาได้สำเร็จ แต่แมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด ก็สั่งห้ามไม่ให้เขาลงเล่น แม้ว่าเขาจะยังคงปรากฏอยู่ในเว็บไซต์ของสโมสรก็ตาม ทีมหญิงกังวลว่าการมีกรีนวูดซึ่งถูกกล่าวหาว่าล่วงละเมิดและล่วงละเมิดทางเพศในองค์กรจะทำให้พวกเขาไม่สบายใจ เอริค เทน ฮาก ผู้จัดการทีมชุดใหญ่ของแมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด ยังไม่ได้ตัดสินใจเกี่ยวกับอนาคตของ ดาวรุ่งดวงดับรายนี้ แต่ไม่น่าเป็นไปได้ที่เขาจะลงเล่นในช่วงครึ่งหลังของฤดูกาลเมื่อทีมกำลังแข่งขันเพื่อชิงตำแหน่ง แม้จะเป็นผู้เล่นอายุน้อยที่มีแนวโน้มว่าจะเล่นได้ดีด้วยเท้าทั้งสองข้าง แต่อาชีพนักฟุตบอลของ กรีนวูด ก็ประสบกับเรื่องอื้อฉาว

เพราะก่อนหน้านี้ กรีนวูดในวัย 21 ปี แม้ว่าเขาจะสามารถหลบหนีจากคดีอาญาได้สำเร็จ เนื่องจากเจ้าหน้าที่ตำรวจถอนข้อกล่าวหา แต่ถึงอย่างนั้นเขาก็ยังโดน แมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด ซึ่งเป็นต้นสังกัดปัจจุบันแบนห้ามลงเล่น แม้ว่าในบางกระบวนการ กรีนวูด จะมีส่วนร่วมกับสโมสร เช่น การแสดงรูปภาพและโปรไฟล์ของเขาบนเว็บไซต์ของสโมสร

และจากความเคลื่อนไหวของ แมนฯ ยูไนเต็ด ที่เกิดขึ้นนี้ ดูจะสร้างความไม่สบายใจให้กับผู้เล่นทีมหญิงของ แมนฯ ยูไนเต็ด ไม่น้อย และเริ่มเป็นกังวลว่า กรีนวูด ซึ่งถือว่าเป็นบุคคลที่ล่วงละเมิดและข่มขืนผู้หญิงจะต้องใช้ชีวิตอยู่ใน องค์กร เดียวกับพวกเธอ

ในอดีต กรีนวู้ดถือเป็นหนึ่งในนักเตะดาวรุ่งของอังกฤษ ที่ถูกจับตามองอย่างมากว่าเขาจะกลายเป็นนักเตะที่ยิ่งใหญ่ในอนาคต ด้วยความสามารถที่เล่นฟุตบอลได้ดีทั้งสองเท้า และการตัดสินใจจบกรีนวูดก็เกินกว่าปีของเขา แต่เมื่อเกิดเรื่องอื้อฉาวดังกล่าวขึ้น ก็ทำให้เส้นทางการค้าแข้งดูเหมือนจะโรยด้วยกลีบกุหลาบ ต้องสลายไปต่อหน้าต่อตา

The women’s team opposes the return of Mason Greenwood.

According to The Athletic, a number of Manchester United Women’s players do not want their club signing Mason Greenwood returned to the team. After this player escaped from a scandal involving intimidation. And physically abused his girlfriend in the past 1 year

According to The Athletic, several players in the Manchester United women’s team are against the return of Mason Greenwood after he was embroiled in a scandal for threatening and assaulting his girlfriend in the United States. years ago

Despite successfully escaping criminal charges But Manchester United banned him from playing. although he still appears on the club’s website. The women’s team are concerned that the presence of Greenwood, who has been accused of harassment and sexual harassment in their organisation, will make them uncomfortable. Manchester United’s first-team manager Erik ten Hag has yet to decide. about the future of This rising star But it’s unlikely he will play in the second half of the season when the team are competing for the title. Despite being a young player who tends to play well with both feet. But Greenwood’s football career was plagued with scandals.

Because before Greenwood, at the age of 21, although he was able to successfully escape from a criminal case because the police withdrew the allegations But despite that, he was banned from playing by Manchester United, the current club. Although in some processes Greenwood has been involved with the club, for example by displaying his picture and profile on the club’s website.

And from the movement of Manchester United that happened It seems to cause quite a bit of discomfort to the Manchester United women’s team and is starting to worry that Greenwood, who is considered a harasser and rapist of women, will live in the same organization as them.

In the past, Greenwood was considered one of England’s young players. who was very much watched as he would become a great player in the future with the ability to play football well with both feet And the decision to finish Greenwood was beyond his years. But when such a scandal occurred It makes the career path seem to be strewn with rose petals. must crumble before your eyes.

ติดตามการถ่ายทอด บอลสด และ ดูบอลออนไลน์ บนมือถือได้ตลอด 24 ชม. รับรู้ข้อมูลข่าวสารวงการฟุตบอลไปพร้อมกับการ ดูบอลสด ได้ที่นี่ https://livesodfootball.com/