เศรษฐีทั้งหลายอ่านก่อน! เชลซี เปิดเงื่อนไข สำหรับนายทุนที่ต้องการเทคโอเวอร์

เศรษฐีทั้งหลายอ่านก่อน! เชลซี เปิดเงื่อนไข สำหรับนายทุนที่ต้องการเทคโอเวอร์

เศรษฐีทั้งหลายอ่านก่อน! เชลซี เปิดเงื่อนไข สำหรับนายทุนที่ต้องการเทคโอเวอร์

 

สำหรับสถานการณ์ของ เชลซี ยอดสโมสรชื่อดังแห่งเวที พรีเมียร์ลีก อังกฤษ หลังจากเจ้าสโมสรอย่าง โรมัน อบราโมวิช มหาเศรษฐีชาวรัสเซียโดยรัฐบาลของสหราชอาณาจักร และ อียู ออกมาคว่ำบาตร ยึดทรัพย์สินเมื่อไม่กี่วันก่อนหน้านี้ ส่งผลให้สโมสรสิงห์บลูส์ได้รับผลกระทบอย่างหนัก จนตอนนี้พวกเขาต้องหาคนที่จะมาเป็นเจ้าของทีมรายใหม่

 

ซึ่งมีกลุ่มทุนและนักธุรกิจหลายรายที่ตกเป็นข่าวว่าสนใจจะเข้ามาเทคโอเวอร์สโมสรต่อจาก อบราโมวิช ล่าสุดก็มีข่าวว่ากลุ่มทุนเอกชนจากซาอุดิอาระเบีย ให้ความสนใจและรัฐบาลอังกฤษก็เห็นดีเห็นงามด้วยเป็นอย่างมาก

 

เดลี่ เมล สื่อดังเมืองผู้ดีก็เปิดเผยว่าตอนนี้มันมีเงื่อนไขที่ผู้ที่ต้องการเทคโอเวอร์ เชลซี ต้องทำให้ได้ หากต้องการจะเข้ามาเทคโอเวอร์ยอดทีมแห่งถิ่น สแตมฟอร์ด บริดจ์ เริ่มจากจะต้องจ้างงานให้สตาฟฟ์ในสโมสรต่อไป  เพราะเมื่อมีการเปลี่ยนเจ้าของทีม พนักงานส่วนใหญ่มักจะเจอกับผลกระทบที่ตามมาหลังจากนี้ ส่วนมากจะเป็นตำแหน่งที่สำคัญมาก ๆ หรือตำแหน่งระดับกลาง ๆ แต่อย่างไรก็ตาม หากเจ้าของใหม่ที่จะซื้อ เชลซี ได้ ก็ต้องทำให้มั่นใจว่าบรรดาสตาฟฟ์โค้ชในชุดปัจจุบันจะยังสามารถทำงานให้กับสโมสรต่อไปเช่นเดิม

 

ส่วนการซื้อขาย จะต้องจ่ายเงินจริงเท่านั้น เพราะด้วยความที่ทุกวันนี้โลกธุรกิจในปัจจุบันต้องมีการปรับตัวไปตามเทคโนโลยี ทำให้การทำธุรกรรมหลาย ๆ อย่างไม่จำเป็นต้องทำผ่านทรัพย์สินหรืออาจจะเป็นการมอบสิทธิพิเศษบางกรณี หรือจ่ายเงินด้วยสกุลเงินดิจิตอลที่กำลังได้รับความสนใจในตอนนี้ก็เป็นได้ ว่ากันว่า อบราโมวิช ต้องการข้อเสนอที่ต้องมากกว่าระดับ 3 พันล้านปอนด์เพื่อที่จะทำการขายทีม

 

ตอนนี้มันมีการตั้งข้อกำหนดว่าเจ้าของเชลซีคนใหม่จำเป็นต้องมีเอกสารที่จะรับรองอะไรได้ในหลายอย่าง ไม่ว่าจะเป็นจดหมายที่พิสูจน์ว่ารายรับ-รายจ่ายของเงินทุนของพวกเขามาจากไหน มีการแสดงลิสต์รายชื่อที่ปรึกษาทั้งหมด รวมถึงแผนงานด้านธุรกิจที่เป็นรูปธรรม และจะต้องมีการกำหนดเวลาที่แน่ชัดที่จะทำให้ข้อเสนอมันเสร็จสมบูรณ์

 

ในตอนนี้เชื่อว่าน่าจะมีกลุ่มนายทุนมากถึง 200 กลุ่ม ที่สนใจจะเข้ามาเทคโอเวอร์ ทีมเชลซี ซึ่งมีการกำหนดเส้นตายในการยื่นข้อเสนอไว้ที่วันศุกร์ที่ 18 มีนาคมนี้ ซึ่งก็ต้องจับตาดูกันต่อไปว่าอนาคตของทีมสิงโตน้ำเงินครามจะเดินไปในทิศทางไหน

 

ถือว่าในตอนนี้ เชลซี จะต้องเจอปัญหารุมเร้าหลาย ๆ ด้าน ซึ่งก็อาจจะส่งผลกระทบต่อฟอร์มการเล่นของนักเตะที่อยู่ในช่วงโค้งสุดท้ายของฤดูกาลแล้วอีกด้วย เนื่องจากพวกเขายังมีลุ้นในถ้วยแชมเปี้ยนส์ลีกอยู่

 

All millionaires read first! Chelsea open conditions for investors who want to take over

For the situation of Chelsea, the famous club of the English Premier League stage, after the club, Roman Abramovich, a Russian billionaire by the governments of the United Kingdom and the EU issued sanctions. The property was seized a few days earlier. As a result, the Blues club has been hit hard. Until now, they have to find someone to own the new team.

Which has several capital groups and business people who are rumored to be interested in taking over the club after Abramovich, recently there was news that a private equity group from Saudi Arabia. Pay attention and the British government is very agreeable.

The Daily Mail has revealed that there are now conditions that Chelsea takeover seekers must meet if they want to take over the top team at Stamford Bridge, starting with hiring. Jobs for the staff in the next club. because when the owner of the team Most employees tend to face the consequences after this. Most of them are very important or mid-level positions, however. If the new owners can afford to buy Chelsea, it must ensure that the current coaching staff can continue to work for the club.

trading section Only real money must be paid. Because today’s business world has to adapt to technology. This means that many transactions do not need to be done through the property or may be a privilege in some cases. Or pay with the cryptocurrency that is gaining interest right now. Abramovich is said to have demanded an offer of over £3 billion in order to sell the team.

It is now stipulated that the new owner of Chelsea need a number of documents to certify anything. Whether it is a letter proving where the income-expenses of their funds come from. All advisors are listed. including concrete business plans And there must be a certain time limit to complete the offer.

At the moment, it is believed that up to 200 groups of investors are interested in taking over Chelsea, with the deadline for submitting proposals on Friday, March 18, which will have to be watched. Which direction will the future of the navy blue lion team go?

Considered at this time, Chelsea will have to face many problems, which may affect the form of the players in the final curve of the season as well. Because they still have a chance to win the Champions League cup.

ติดตามการถ่ายทอด บอลสด และ ดูบอลออนไลน์ บนมือถือได้ตลอด 24 ชม. รับรู้ข้อมูลข่าวสารวงการฟุตบอลไปพร้อมกับการ ดูบอลสด ได้ที่นี่ https://livesodfootball.com/