ไม่การันตีตัวจริง! เทน ฮาก เร้า แม็กไกวร์ ต้องรักษาฟอร์มเก่ง เผื่อจะได้เป็น 11 ตัวจริงทัพผีแดง

ไม่การันตีตัวจริง! เทน ฮาก เร้า แม็กไกวร์ ต้องรักษาฟอร์มเก่ง เผื่อจะได้เป็น 11 ตัวจริงทัพผีแดง
ไม่การันตีตัวจริง! เทน ฮาก เร้า แม็กไกวร์ ต้องรักษาฟอร์มเก่ง เผื่อจะได้เป็น 11 ตัวจริงทัพผีแดง

เอริค เทน ฮาก ผู้จัดการทีม แมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด คาดหวังให้ แฮร์รี่ แม็กไกวร์ ทำผลงานให้ดีเหมือนกับการแข่งขันฟุตบอลโลกปี 2022

เอริก เทน ฮาก กุนซือของทีมปีศาจแดง หวังว่า แฮร์รี่ แม็กไกวร์ กองหลังกัปตันทีมจะรักษาฟอร์มได้ดีเหมือนตอนลงรับใช้ทีมชาติอังกฤษ นำกลับมาใช้ยังถิ่น โอลด์ แทรฟฟอร์ด ซึ่งนายใหญ่ชาวดัตช์ ยังคงไม่มีการันตีในการเป็น 11 ตัวจริงให้กับเขา

เซ็นเตอร์แบ็คทั้งสามคน ราฟาเอล วาราน, ลิซานโดร มาร์ติเนซ และแฮร์รี แม็กไกวร์ ทำผลงานได้ดีมากในฟุตบอลโลกครั้งนี้ อย่างไรก็ตาม เขาเปิดเผยว่า แม้ว่าปราการหลังกัปตันทีมจะมีฟอร์มที่ดีในฟุตบอลโลก แต่เขาก็ต้องนำความมั่นใจกลับมาสู่สโมสรให้ได้ เพื่อเพิ่มความมั่นใจในการลงเล่นให้กับต้นสังกัดเช่นกันและหากทำไม่ได้ก็ต้องจำใจนั่งสำรอง ซึ่งหากไม่พอใจก็สามารถย้ายออกจากทีมได้ทันที

ก่อนหน้านี้ แม็กไกวร์ ถูก เอริค เทน ฮาก ผู้จัดการทีม แมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด ดร็อปเป็นตัวสำรอง แต่อย่างไรก็ตาม เซาธ์เกตยังคงเลือก แม็กไกวร์ ให้เป็นส่วนหนึ่งของทีมชาติอังกฤษ ในการแข่งขันฟุตบอลโลก 2022 ในครั้งนี้ และเขาก็สามารถกลับมาโชว์ฟอร์มได้น่าประทับใจ จนกลายเป็นกำลังสำคัญในการป้องกันอังกฤษได้อย่างยอดเยี่ยมเลยทีเดียว

“ผมถูกถามหลายครั้งว่าเขา (แฮร์รี่ แม็กไกวร์) ยังคงดีพอที่จะเล่นให้กับทีมของเราไหม และทุกอย่างก็ชัดเจนว่าเขาดีพอที่จะเล่นฟุตบอลในระดับสูง

“สำหรับทีมชาติอังกฤษ เขามีเกมที่ดี เกือบทุกครั้ง ใช่ ในช่วงเวลาที่เขาเล่นในแมนเชสเตอร์ เขาทำได้ไม่ดี และแน่นอนว่าเขาต้องเจออุปสรรคบ้าง”

“แต่เมื่อเขามีความมั่นใจในตัวเอง เมื่อเขาสามารถทำอะไรก็ได้ในสนาม ซึ่งเมื่อเขาทำงานหนัก ความมั่นใจจะกลับมาเสมอ และเราได้เห็นมันแล้ว จากแนวทางที่เขาเล่นให้ทีมชาติอังกฤษ”

“เราต้องการให้เขานำสิ่งเหล่านั้นกลับมาที่แมนเชสเตอร์ เพื่อที่เขาจะได้เล่นในฐานะนักเตะของแมนเชสเตอร์ ยูไนเต็ด ผมคาดหวังจากเขา และทีมก็ต้องคาดหวังในตัวเขาเช่นกัน ซึ่งถ้าเขาทำได้ เขาจะเป็นนักเตะที่ยอดเยี่ยมสำหรับเรา”

“หลังจากเกมที่แพ้เบรนท์ฟอร์ด ผมจำเป็นต้องเลือก ฉันรู้สึกว่าความคิดของทีมต้องเปลี่ยนไป เขาโชคไม่ดีที่ในเวลานั้นมันเป็นเรื่องเลวร้ายสำหรับเขา แต่ไม่ได้บอกว่าเขาไม่มีคุณภาพ หรือทำอะไรไม่ได้ซึ่งผมมั่นใจอยู่แล้วว่าเขามีศักยภาพที่ดีที่จะเล่นในสไตล์ของเรา และรวมเข้ากับระบบของเรา”

“สิ่งเดียวที่แฮร์รี่ควรทำคือเขาต้องฝึกฝนให้ดี ตั้งใจทำผลงานให้ดีเมื่อเขามีเกมให้เล่นและสามารถปรับจังหวะได้โอกาสของเขาจะมาเอง เขาจะได้รับโอกาสในการแสดงผลงานของตัวเองและเมื่อเขามาถึงเมื่อไหร่ เขาจะได้ลงเล่น”

No real guarantee! Ten Hag urges Maguire to maintain good form in order to become the real 11 Red Devils Army

Manchester United manager Erik ten Hag expects Harry Maguire to perform as well as the 2022 World Cup.

Red Devils boss Erik ten Hag hopes captain Harry Maguire can maintain his form as well as when he was with England. Brought back to Old Trafford where Mr. Dutch There is still no guarantee of being in the real 11 for him.

The three centre-backs Rafael Varane, Lisandro Martinez and Harry Maguire have performed very well in this World Cup, however, he revealed. Although the defensive captain of the team has been in good form in the World Cup. But he has to bring confidence back to the club. To increase confidence in playing for the agency as well, and if not able to do so, will have to sit in reserve Which, if not satisfied, can move out of the team immediately

Previously, Maguire was dropped by Manchester United manager Eric Ten Hag as a substitute. however Southgate still chooses Maguire to be part of the England squad. In the 2022 World Cup this time and he was able to return to show impressive form. Until becoming an important force in the defense of England as ever.

“I’ve been asked many times if he (Harry Maguire) is still good enough to play for our team. And everything was clear that he was good enough to play football at a high level.

“For the England national team he has a good game Almost always, yes, during his playing time in Manchester. he didn’t do well And of course he had to face some obstacles.”

But when he has confidence in himself when he can do anything on the field which when he worked hard Confidence always comes back and we have seen it from the way he played for England.”

“We want him to bring that back to Manchester. So that he can play as a Manchester United player, I expect from him. And the team had to expect him as well. which if he can He will be a great player for us.”

“After the game against Brentford. i need to choose I feel that the mentality of the team needs to change. He was unfortunate that at that time it was bad for him. But that’s not to say he’s not quality. or can’t do anything, which I am sure he has great potential to play in our style and integrate it into our system.”

“The only thing Harry should do is he must train well. Focus on doing well, when he has a game to play and can adjust the pace, his chances will come. When will he be given the opportunity to showcase his work and when he arrives? He will play.

ติดตามการถ่ายทอด บอลสด และ ดูบอลออนไลน์ บนมือถือได้ตลอด 24 ชม. รับรู้ข้อมูลข่าวสารวงการฟุตบอลไปพร้อมกับการ ดูบอลสด ได้ที่นี่ https://livesodfootball.com/